O tanara statea si astepta avionul in sala de asteptare a unui aeroport mare.

Pentru ca trebuia sa astepte mult timp si-a cumparat o carte si un pachet de biscuiti. Ca sa treaca timpul mai usor, s-a sezat in sala de asteptare VIP si a inceput sa citeasca. Langa ea, pe scaunul alaturat erau biscuitii si pe urmatorul scaun era un domn care citea ziarul.

Cand a inceput pachetul si implicit primul biscuit, domnul de alaturi a luat si el unul. Ea s-a simtit indignata, dar n-a zis nimic si a continuat sa citeasca. In interiorul ei isi spunea: “Uite ce fel de persoana e acest barbat! Daca as avea numai putin curaj, i-as face morala.”

Si asa de fiecare data cand ea lua un biscuit, lua si el unul. Acest lucru o infuria, dar nu dorea sa fie cauza unei scene.

Cand a mai ramas in pachet ultimul biscuit, ea gandea: “Ah, acum vreau sa vad ce imi zice cand se termina toti!”

Barbatul a luat ultimul biscuit, l-a rupt in doua si i-a dat jumatate.

“Ah! Asta e culmea!” gandi ea si isi lua lucrurile, cartea si geanta si se indrepta spre iesirea salii de aseptare.

Dupa ce se aseza pe scaun, in avion, se simti un pic mai linistita, inchise cartea si deschise geanta pentru a pune acolo jumatatea de biscuit ramasa cand… surpriza, deschizand geanta vede ca pachetul de biscuiti era intreg, neatins, in geanta!

Se rusina de modul in care s-a comportat si abia atunci a inteles ca pachetul de biscuiti pe care il mancase nu era al ei, ci al domnului de alaturi.

Domn care impartise cu ea chiar si ultima bucatica, fara a se simti indignat, nervos sau superior… in timp ce ea se comportase urat si isi simtise orgoliul atins. Si nici macar nu avea posibilitatea sa se explice… sau sa-si ceara scuze…”

Morala

Cate dati in viata am mancat biscuitii altcuiva fara sa ne dam seama?

Inainte de a ajunge la o concluzie si inainte de a gandi rau despre o persoana, UITA-TE atent la ceea ce ai in jur, de obicei ceea ce vezi nu e si adevarul situatiei!!!

Exista 5 lucruri in viata care NU SE POT RECUPERA:

  • o piatra… dupa ce ai aruncat-o!
  • o vorba… dupa ce ai spus-o!
  • o sansa… dupa ce ai pierdut-o!
  • Timpul… dupa ce a trecut!
  • Iubirea, pentru cel care nu lupta!

…si….?

Tot ai citit pana aici. Zi-ne si parerea ta!

comentarii