An de an, in data de 22 aprilie este marcata la nivel international Ziua Mondiala a Pamantului, cand se aniverseaza nasterea miscarii moderne a interesului pentru starea mediului. Indiferent de tipul sau de durata actiunilor organizate in onoarea Zilei Mondiale a Pamantului, laudabil este faptul ca acestea exista si se fac auzite. Orice mesaj legat de natura este important in felul sau. Preluata de la nivel international, aceasta sarbatoare ecologica este marcata si in Romania, prin manifestari specifice: curatirea spatiului verde, plantarea de pomi, expozitii de pictura cu tematica ecologica, demonstratii de transport ecologic si de igienizare, seminarii si conferinte pe teme de mediu si de protectie a acestuia, intreceri intre scoli, licee, jocuri interactive, etc. In ceea ce priveste marcarea Zilei Pamantului, actiunile sunt pasnice si care mai de care mai inedite. Fie ca este vorba de elevii din invatamantul gimnazial, liceal sau universitar, fie ca este vorba de asociatiile de mediu sau de institutiile statului, aceasta zi nu mai trece neobservata. Asa se va intampla si in Galati.

Planeta Pamant este casa noastra, a tuturor, alege sa-l celebrezi dansand de ziua Mondiala a Pamantului alaturi de noi, pentru a demonstra puterea pe care o au oamenii atunci cand sunt impreuna si se sincronizeaza in a sustine acelasi scop… fie dansul (flash mob), sau fie salvarea planetei se bazeaza pe eforturile noastre comune! ACCESEAZA PUTEREA INTREGULUI!

Daca vrei sa primesti coregrafia dansului pe mail, aboneaza-te la newsletter (in partea dreapta sus a paginii de home, scrie adresa ta de mail), sau trimite un mail la contact@psiholistic.ro


Tot ai citit pana aici. Zi-ne si parerea ta!

comentarii