Despre Psiholistic
Psiholog Galati

Suntem PsiHolistic, cabinet de psihoterapie din Galati si oferim servicii de psihoterapie individuala si de psihoterapie de grup
Specialistul nostru, psihoterapeutul Oana Rafa are experienta in tratarea a numeroase afectiuni psihologice si comportamente nedorite precum:

 • depresie
 • anxietate
 • stres
 • atacuri de panica
 • anorexie
 • bulimie
 • agorafobie
 • insomnii
 • fobii

 • impotenta psihogena
 • frigiditate
 • despartire
 • obezitate
 • neputinta
 • furie
 • apatie
 • panica
 • dependenta
 • atacuri de anxietate

In viziunea noastra avem scopul de

 • diminuare, ameliorare sau rezolvare a problemelor de natura psihologica, a unor simptome, suferinte psihosociale si/sau psihosomatice,
 • incurajare si sustinere a maturizarii si dezvoltarii personale a individuluiIn demersurile noastre ne sprijina valorile
 • Iubirea de oameni
 • Increderea
 • Sustinerea
 • Confidentialitatea

Misiunea noastra este de a aduce o contributie in domeniul psihoterapiei prin dezvoltarea unei metode de abordare holistica a psihicului uman si integrarea acesteia in cadrul unui program cu abordare holistica a intregii persoane, la nivelul intregii sale fiinte (corp- minte-spirit).

Psihoterapeut

Oana Rafa

 

 

 

 

 

Sunt hipnoterapeut, insa aceasta este doar o sugestie!
Nu ai de unde sa stii cine sunt eu ca psihoterapeut daca nu am facut psihoterapie, insa asta se poate rezolva…Ceea ce ma recomanda in sensul acesta este faptul ca eu am gasit si m-am antrenat intr-un mod, de a lucra si interactiona cu oamenii, ce pare sa aiba un mare potential constructiv – Psihoterapia.

psiholog clinician cu drept de libera practica: cod personal – 09417;
psihoterapeut cu drept de libera practica: cod personal – 09417;
practician NLP;
coach;
trainer;

Psihoterapia poate sa te ajute in situatii ca:

retragere din viata sociala;
perioade de schimbari si tranzitii;
separare sau divort;
pierdere (doliu);
sentimente de neajutorare, pesimism;
furie excesiva sau iritabilitate;
stima de sine scazuta, devalorizare;
abuz de substante (alcool, drog);
dependenta de jocuri de noroc;
anxietate, atacuri de panica, fobii;
depresie;
probleme de relationare;
dificultati in luarea deciziilor;
sentimente de vinovatie;
experienta trairii unor situatii traumatice in trecut sau in prezent;
tulburari alimentare, ale imaginii corporale;
dificultati legate de somn si altele…

Desi formarea mea de baza in psihoterapie este terapia ericksoniana, abordez demersul terapeutic intr-o maniera integrativa folosind mai multe tehnici si instrumente din diverse scoli si teorii psihologice.

Am invatat multe lucruri printre care comunicarea cu subconstientul meu si felul in care ma raportez la ceilalti. Stiu ca daca nu o cunosteam pe Oana nu as fi venit la curs! Nu credeam in tehnici de dezvoltare, NLP sau psihologie, insa ea mi-a aratat aceasta lume MAGICA care mi-a schimbat viata complet! Am inceput sa vad lucrurile altfel, sa le inteleg si sa-mi raspund la atatea intrebari care ma framantau. Ma simt cu adevarat liber acum ca inteleg totul. Imi vine sa alerg pe strada si sa le arat tuturor adevarul, care este atat de aproape de ochii lor, insa stiu ca nu multi vor sa il cunoasca! Iti multumesc Oana!

Pavel Constantin Alexandru

A trecut un aproape un an de cand am fost la Excelsior. Imi aduc aminte ca am fost intrebati la inceput cum ne vedem dupa terminarea acestui curs. Nu aveam idee cat de mult voi evolua cand am raspuns ca voi privi lucrurile altfel si ma voi uita in urma la mine si la viata mea si voi vedea o schimbare majora. A fost un proces complex si indelungat dar n-am simtit sau nu m-am gandit la asta vreo secunda. Au existat provacari, certuri, impacari, am crescut unii un ochii celorlalti. Doar acum privind in urma reusesc sa inteleg cat de mult au insemnat toate situatiile si experientele puse la cale de Oana si ca pe langa toate tehnicile si exercitiile invatate asta de fapt a fost esenta dezvoltarii noastre la acest curs. Ma simt norocos ca am avut un coach ca Oana, un psihoterapeut desavarsit, un specialist pentru care detaliile inseamna tot si cel mai important un om care iubeste oamenii. Privesc in urma la mine si ma bucur de toti pasii pe care i-am facut pentru a ajunge la nivelul de constientizare si dezvoltare la care am ajuns acum si de asemenea realizez ca intr-un final e doar un mic pas si ca invatarea abia a inceput. A fost un pas spre excelenta alaturi de Oana si de toti cei care au participat. Va multumesc si va iubesc pe toti!

Victor Chiriac

Daca intr-un an am crescut atata, sunt curios daca viteza este exponentiala. Mereu am considerat ca am o minte deschisa spre nou si curios din fire, insa am gasit o persoana cu o deschidere spre nou si necunoscut mult mai mare. Daca initial am avut ca si scop intelegerea unei situatii, unui context in toata complexitatea lui, intre timp am descoperit lucruri mai complexe. Din punctul meu de vedere, castigul personal ,dintr-o terapie de 1 la 1 cu Oana, trece pragul oricarui tip de castig psihologic. Foarte rar vezi un om care face din pasiune si munca o arta. Mereu m-a pus pe ganduri si nu am gasit pana acuma nici un etalon pentru ea in materie de psihoterapie si nici nu cred ca voi gasi. Spargerea tiparelor, puterea exemplului in ceea ce face este nemaipomenit si incepe de la spargerea tiparului clasic relational. Poate suna ca un cliseu, dar niciodata o experienta cu Oana nu poate fi descrisa in cuvinte, si ele la randul lor sunt limitate. Umanizarea nu poate fi invatata din carti, trebuie sa o transmiti, asta am invatat de la Oana.

George Fortu

De la inceput am ezitat sa vin la Excelsior pentru ca mi se parea ciudata ideea de "grup de dezvoltare" dar ma pasiona psihologia si tocmai descoperisem NLP-ul asa ca m-am hotarat sa ma inscriu pentru practica. Ce-am invatat si am descoperit la cursul asta depaseste cu mult ce mi-am propus si ar lua prea mult spatiu sa le scriu aici. De la abilitati si strategii de care ma folosesc in mediul profesional la o intelegere mai intreaga a oamenilor si motivatiilor lor, la o cunoastere proprie mult mai profunda. Si acum la un an dupa Excelsior descopar feluri in care experienta asta m-a ajutat sa evoluez.

Bogdan Enache

Fascinant cate modalitati sunt de a descoperi oameni noi,viteza prezenta in toate aspectele vietii te pot face sa nu constientizeti tot ce ar fi necesar , si te lasi purtat de val asemeni unei corabii fara destinatie.Este necesar sa cunosti o persoana inteleapta care sa te inteleaga si sa iti ofere sfaturi folositoare. Multumesc Oana Rafa!

Popa Stefania

Experienta X Care Elibereaza Lumina Sufletului Inchis(prin) Oana Rafa!''Am scris aceasta afirmatie plecand de la fiecare litera a EXCELSIOR-ului!:)Stiu caci cuvintele sunt doar o forma de exprimare a unor stari.Iar starile nu pot fi exprimate doar in cuvinte,ele trebuiesc traite si fiecare dintre noi le traim cu intensitati diferite...poate ca unii oameni vor doar sa VADA curcubeul,unii ...vor doar sa AUDA fosnetul frunzelor,unii... poate vor doar sa SIMTA imbratisarea unui prieten! Poate ca nu am atins inca excelenta in viata mea...fiindca poate mai am nevoie de un anumit timp!Insa stiu ca Acum pot face diferenta dintre cine eram inainte de Excelsior si cine sunt Acum!Am invatat sa fiu EU! Posed acea bogatie fabuloasa care nu se poate cumpara:Echilibrul interior! Multumesc fiindca sunteti in viata mea!Va iubesc!!!

Sobeschi Roxana

E frumos sa-ti descoperi, sa-ti intelegi limitele si fricile, sa le accepti si sa te iubesti cu totul, pentru a evolua spre acea persoana care vrei sa fii intr-o relatie sau pe plan profesional sau in multe alte aspecte ale vietii. Alaturi de Oana am aflat aceste lucruri si sunt inca in proces de terapie si invatare, fapt pentru care ii sunt recunoscatoare. Multumesc!

Nico Chiriac

Fascinant cate modalitati sunt de a descoperi oameni noi,viteza prezenta in toate aspectele vietii te pot face sa nu constientizeti tot ce ar fi necesar , si te lasi purtat de val asemeni unei corabii fara destinatie. Este necesar sa cunosti o persoana inteleapta care sa te inteleaga si sa iti ofere sfaturi folositoare. Multumesc Oana Rafa!

Popa Stefan

In generala, liceu, facultate, nu am fost invatat despre "dezvolatare personala"! Sunt foarte bucuros si linistit ca exista oameni ca voi!!! Mult succes in continuare!!!

Ciprian Manea